LA LUMACA

LA LUMACA La Lumaca Ristorante pizzeria - Pizza-oven op Houtvuur

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 233 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij La Lumaca. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 16:06 De beste pizza's in de buurt!
6 mei 2022 om 20:38 Ik wil het zelfs geen ster geven. Verkeerde pizza geleverd en geen oplossing geboden.
2 mei 2022 om 12:35 Verkeerde pizza geleverd. Tonijn en ansjovis ipv salami
7 apr 2022 om 17:54 Zoals steeds lekkere en echt "ITALIAANSE"pizza.
24 mrt 2022 om 22:13 Bestelling 50min, vervolgens 1 verkeerde pizza. Gebeld naar zaak, hij ging de juiste pizza maken maar ik moest hem wel zelf ophalen... daarenboven leveringskosten van +5euro! Pizza super koud aangekomen en veel veel te zout.
28 feb 2022 om 23:04 Eten werd niet geleverd we zijn het zelf moeten gaan halen!!!
17 feb 2022 om 11:19 Zoals steeds zeer lekkere pizza met ECHT italiaans deeg.
6 feb 2022 om 16:41 Geweldige pizza, uitstekende service, heel snelle levering!
25 jan 2022 om 22:26 Excellent pizza and fast delivery
3 jan 2022 om 17:05 I ordered several hours upfront but the food arrived within 15mins of the requested delivery time. The pizzas were very nice!
20 dec 2021 om 22:03 The pizza compositions are rather atypical but what we ordered was very good and tasty!
12 dec 2021 om 19:38 Lekkere pizza!